Rreth Nesh

Sherif Electronics është kompani e cila vepron mbi fushën e teknologjisë, sistemeve elektronike të sigurisë dhe elektronikës të konsumimit, po ashtu me shpërndarjen e produkteve të lartëpërmendura. Furnizon tregun e Kosovës dhe Shqipërisë me produkte të shumta, ato të sistemit të sigurisë, mjete profesionale, pjesë të ndryshme të riparimeve për eletronikë, kablla koaksial / UTP, aksesorë për telefona e kështu me rradhë. Nga sektoret e cekura, Sherif Electronics për secilin nga to posedon autorizime zyrtare nga markat e mirënjohura internacionale në fushat të cilat ato veprojnë. Partnerët kryesorë të Sherif Electronics janë: TVT Digital, Pro’s Kit, MATE, LDNIO. Që nga themelimi në vitin 1992 ofron produkte me kualitet të lartë me cilësi Europiane. Fokusohet në misionin për kënaqësinë dhe krijimin e vlerës tek konsumatorët dhe bashkëpunëtorët, me ofrimin e çmimeve më të mira në treg.

RRETH NESH

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi kompani lidere në fushat tona të aktiviteteve dhe të kemi bashkëpunime afatgjate duke krijuar raporte të ngushta me klientët tanë!

VIZIONI

INFORMIM RRETH OFERTAVE

Informohuni përmes e-mailit rreth ofertave dhe përditësimeve tona më të fundit. Abonohuni tani!